Hovedtrener for J19-landslaget, Hege Riise, er en av favorittene til å ta over etter Martin Sjögren. Får hun jobben må hun finne en venstreback.
NFF
Kommentar

«Jakten på en venstreback»

KOMMENTAR: – Eg veit ikkje om vi eingong har hatt ein venstreback-spelar på venstreback-plassen dei siste 15 åra. Korleis løyser vi det? Det arbeidet startar nok lengre nede i systemet, sa tidligere landslagsspiller Lene Mykjåland til TV2.

Det er etter min mening den beste analysen av det norske landslaget etter EM-fadesen. Den kapsler inn i seg både den strukturelle kritikken av NFF og svakhetene til landslagssjef Martin Sjögren.

Etterpåklokskap

Skal vi tro debatten på sosiale medier og i kommentariatet er det enten Sjögren sin skyld at vi ikke så ut som et lag og at spillerne gjorde enkle feilpasninger og andre juniorfeil eller så var det kvaliteten på spillerne som gjorde Martin Sjögrens jobb umulig.

Hvis vi tror på den siste påstanden, er det lite håp for påtroppende trener å få gjort noe med de spillerne vi har.

Det er lett å være etterpåklok nå når Martin Sjögren er på vei ut. Og det er mye vi ikke vet om hva som har skjedd i kulissene før, under og etter mesterskapet i England.

Til syvende og sist er det landslagssjefen so

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: