Kasper Hjulmand på pressekonferansen foran kampen mot Russland i fotball-EM i 2020.
Foto: Skjermdump UEFA
Kommentar

«Lytt til Kasper Hjulmand!»

KOMMENTAR: Danmarks landslagstrener Kasper Hjulmand mener at idrettslederne skyver utøverne og trenerne foran seg i vanskelige spørsmål. Nå krever han en helhetlig plan for deltagelse i store mesterskap.

Kasper Hjulmand er ikke særlig begeistret for at Danmark må reise helt til Baku i Aserbajdsjan for å spille EM-kvartfinalen mot Tsjekkia.

Han syns det er for langt å reise og han mener mesterskapet og plasseringen av kamper på steder som Baku kun dreier seg om penger og politikk og ikke kan begrunnes med sportslige argumenter.

Åge Hareides arvtager på det danske landslaget har stått fram som en reflektert leder og hærfører for de danske drenge under EM.

Måten han og resten av det danske landslaget har taklet hjertestansen til Christian Eriksen på er rett og slett imponerende og måten han takler politiske spørsmål på bør få flere norske idrettsledere til å lytte og lære.

Da Qatar-debatten startet verst virket Kasper Hjulmand i utgangspunktet litt passiv og lite oppdatert. Han var blant annet ue

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: