Brede Hangeland med kapteinsbindet før kampen mot England i 2012.
Foto: Wikimedia Commons/Flickr: John Christian Fjellestad
Meninger

«Hangeland + Støre = Sant»

– Jeg syntes han hadde ett av de flotteste innleggene på hele landsmøtet, sa Jonas Gahr Støre etter Arbeiderpartiets landsmøte til Stavanger Aftenblad om tidligere landslagskaptein Brede Hangelands tale.

Om dette sier noe om kvaliteten på de andre innleggene på landsmøtet eller om Brede Hangelands talegaver får de som var tilstede på landsmøtet vurdere.

– Jeg sa til ham etterpå at jeg vet at han ikke har snakket til politiske forsamlinger før, men det kunne ikke høres, fordi det var rett i kjernen av hva politikken handler om, sa Støre til Hangeland etter hans første politiske tale.

Her er noen av uttalelsene Hangeland kom med i talen sin:

– I fotballen var jeg i fem år kaptein på landslaget, og da bar jeg en rød drakt med det norske flagget på brystet med stor stolthet. I politikken er jeg langt fra noe kaptein, men jeg tar på meg en rød trøye med en rose med samme stolthet, sa Hangeland, som avsluttet slik:

– Enten du ser bakover eller fram i tid, er det ett parti som bedre enn noen lager pr

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: