ABONNEMENTSVILKÅR FOR idrettspolitikk.no

Vilkårene gjelder abonnement på idrettspolitikk.no. Som betalende abonnent har du tilgang til alt innhold på idrettpolitikk.no. 

 

Abonnement

Abonnementet betales forskuddsvis og løper inntil vi mottar oppsigelse, og uansett ut den betalte perioden. Ved slutten av en abonnementsperiode vil abonnementet automatisk blir forlenget med en lengde lik den forrige.

Ved oppsigelse løper abonnementet ut perioden du har betalt for, men blir ikke fornyet. Gjenværende beløp refunderes ikke. 

For å avslutte ditt betalende abonnement – logg inn og gå til «Min side». Klikk på fanen Abonnement og du blir sendt til Stripe hvor du kan administrere din betaling.

 

Priser

Se gjeldende priser her.

Idrettspolitikk.no forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på abonnementet. De nye prisene kunngjøres på hjemmesiden, senest 14 dager før iverksettelse. De nye prisene gjøres gjeldende fra fastsatt dato for alle typer abonnement.
 

Betaling

Du betaler abonnement ved å benytte bankkort/kredittkort. Kortet trekkes for ny periode til du sier opp abonnementet. 

Idrettspolitikk.no benytter Stripe som sikker betalingsløsning for kortbetaling.

 

Brukertilgang

Den juridiske eieren av abonnementet er den som har tegnet det, og abonnementet er personlig. Brukernavn og passord til idrettspolitikk.no sine digitale tjenester må ikke deles med andre. Dersom man deler brukernavn og passord med andre, eller på annen måte misbruker tjenestene, har idrettspolitikk.no rett til straks å stenge tilgangen til abonnementet.

 

Samtykke til markedsføring

Når du er registrert bruker på idrettspolitikk.no, anser vi deg som kunde med aktivt kundeforhold. I et aktivt kundeforhold vil vi kunne kontakte deg pr telefon og epost med nyhetsbrev, tilbud og annen informasjon om våre produkter. Informasjonen vil kun være på egne vegne. 

Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring kan du reservere deg ved å klikke på lenke til avmelding nederst i nyhetsbrevene.

 

Rettigheter

Som medlem har du tilgang til alt materiale, herunder tekster, artikler, nyheter, foto og video, grafikk og annet som er publisert på idrettspolitikk.no. Avfotografering, nedlastning eller kopiering med sikte på gjenbruk er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra ESMG Norway.