Lett anspent stemning mellom Lise Klaveness og Jesper Møller under seremonien der Sveits ble presentert som EM-arrangør i 2025.
Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Meninger

«KOMMENTAR: Bitter nordisk duell etter EM-fiasko»

Lisboa (Idrettspolitikk.no): Den danske fotballpresidenten, Jesper Møller gjorde alt han kunne for ikke å havne på stolen ved siden av Lise Klaveness i den lille salen der fotball-EM i 2025 skulle annonseres på Hotel Corinthia.

Etter anvisning fra UEFA-funksjonærer havnet han allikevel ved hennes side og de to snakket anspent og kortfattet sammen inntil UEFA-president Aleksander Ceferin trakk Sveits opp av konvolutten. 

Da spratt Møller også umiddelbart opp og stakk av gårde, mens Klaveness sto slukøret tilbake og svarte så godt hun kunne til pressekorpset som var til stede.

Drømmen brast

Med fotball-EM for kvinner til Sveits brast kanskje drømmen om at Norge noen gang får arrangere et stort fotballmesterskap. 

Også på dette området har andre land, som Sveits, tatt oss igjen og er i ferd med å kjøre fra oss på kvinnesiden. Norge må bygge flere og større stadioner for å få en ny sjanse. Det sitter hardt inne akkurat i disse tider.

Den tidligere svenske statsministeren og nå nyvalgt svensk fotballpresident, Fredrik Rein

LES VIDERE MED PLUSS-ABONNEMENT
MÅNED
99 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hver måned
ÅR
990 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hvert år
Denne artikkelen handler om: