Kommentar

«Aldri har kunnskap om idrettspolitikk vært viktigere!»

KOMMENTAR: Jeg er veldig stolt og glad over å kunne lansere Idrettspolitikk.no i en oppgradert og forbedret utgave. Everysport Group eier nå siden og sammen skal vi nå lage Nordens viktigste nettside om idrettspolitikk.

Mottoet til Idrettspolitikk.no er «Nærgående. Avslørende. Opplysende.» Vi skal være tett på de idrettspolitiske beslutningene. Vi skal avsløre spillet i kulissene. Og vi skal opplyse om små og store idrettspolitiske begivenheter. Både i Norge og i utlandet.

Akkurat som vi har gjort i flere år, men fra nå av hyppigere og grundigere.

Til i dag har Idrettspolitikk.no vært drevet som et dugnadsprosjekt og uten tanke på økonomisk vinning.

Drivkraften har vært å leve opp til mottoet vårt og skape forståelse for hvorfor kunnskap om idrettspolitikk er viktig og hvorfor det angår alle som følger med og er interessert i det som foregår på idrettsbanen.

Men det har også vært en viktig drivkraft at mange lesere i årene som har gått har gitt tilbakemeldinger (for det meste positive!), kommet med tips og in

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: