Maren Lundby presenterer boka om seg
Foto: Instagram Maren Lundby
Anmeldelser

«Et møte med Maren»

BOKANMELDELSE: Boka Et møte med Maren av Silje Regine Bråthen er et kjærlig og personlig portrett av en av de største norske vinteridrettsutøverne i Norge gjennom tidene.

Vi kommer tett på skihopperen Maren Lundby, en av tidenes største norske vinteridrettsutøvere, men jeg sitter allikevel igjen med flere ubesvarte spørsmål, spørsmål som kunne gitt oss et større innblikk i hvem denne pionéren i norsk og internasjonal vintersport er, og som kunne gitt større innsikt i hvilke krefter hun har kjempet mot.

Nære bånd

Bokas forfatter er datteren til Claes Brede Bråthen, en av de viktigste personene for Maren Lundbys karriere, for skihopping for kvinner i Norge og en av de viktigste og mest sentrale personlighetene i norsk vinteridrett i snart 20 år.

Det nære forholdet mellom forfatter og Maren Lundbys mentor og beskytter, fra hun ble tatt ut på landslaget som trettenåring i 2009 og til hun tok det historiske gullet i stor bakke i Oberstdorf i 2021, gjør at forfatter

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: