Ada Hegerberg oppsummerer en kamp mellom Lyon og PSG sammen med unge håpefulle fotballjenter fra Norge
Andreas Selliaas
Kommentar

«Åpner opp for et bredere fotballpublikum»

KOMMENTAR: Vi er vitne til en revolusjon i fotball. Da tenker jeg ikke bare på at vi får tilskuerrekord hver uke og at stadig flere blir profesjonelle spillere. Vi er også i ferd med å få en demografisk revolusjon på tribunen.

Da jeg var sammen med faren min og ungene på sprint-NM på skøyter på Valle Hovin en kald januardag for en del år siden, fikk jeg spørsmål om jeg var ekte skøytesupporter.

Det var glissent på tribunene og jeg så spørrende på mannen som stilte spørsmålet. Hva tror du, tenkte, jeg, og lurte på hva han mente.

Det han egentlig lurte på var om jeg var i familien til noen som gikk i mesterskapet.

Da jeg svarte nei, fikk jeg et anerkjennende nikk og fikk stempelet som ekte skøytesupporter. Jeg er litt usikker på hvor mange ekte skøyteentusiaster det er igjen i Norge, men jeg er sikker på at de ekte fotballsupporterne er på full fart inn i kvinnefotballen.

Det er ikke lenger bare pliktoppfyllende familiemedlemmer og venner som er i flertall på tribunen, slik det også har vært på denne arenaen i mange å

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: