Foto: NFF
Fotball

Lise Klaveness: – Jeg brenner for hele norsk fotball og er svært motivert til å ta ansvaret hvis jeg skulle bli valgt i mars

Valgkomiteen i NFF hadde i går kveld sitt siste møte for å gjøre ferdig innstillingen til ny fotballpresident. Der gikk de for Lise Klaveness. Dette er et overraskende valg og hun skal ha kommet i betraktning seint i prosessen.

Til idrettspolitikk.no skriver Lise Klaveness i en melding om hvorfor hun har takket ja til å stille som presidentkandidat:

– Valgkomiteen har spurt om jeg vil stille som kandidat til presidentvervet i mars neste år. Det er ikke lenge siden jeg ble spurt første gang og etter mye grubling valgte jeg på søndag å takke ja til å stille. Grublingen og tvilen knyttet seg til at jeg har stort engasjement for min nåværende jobb i eliteavdelingen og fordi jeg trives godt med de utfordringene og kollegaene jeg er tett på der.

– Til slutt landet jeg likevel på at jeg må takke ja når jeg blir utfordret til å ta et slikt tillitsverv. Jeg brenner for hele norsk fotball og er svært motivert til å ta ansvaret hvis jeg skulle bli valgt i mars.

Overraskende vending

Det var TV2 som først meldte at hun var kandid

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: