Media

Det norske advokatkontoret som sendte trusselbrev til Josimar jobber ikke lenger for Qatars VM-komité

Idrettspolitikk.no: Det norske advokatkontoret Simonsen Vogt Wiig sendte på vegne av VM-komiteen i Qatar (The Supreme Committee of Delivery and Legacy) brev med trusler om søksmål mot fotballmagasinet Josimar. Nå jobber de ikke lenger for VM-komiteen.

Det bekrefter Mona Søyland til Idrettspolitikk.no. Hun er pressekontakt og Managing Partner i Simonsen Vogt Wiig AS.

– Vårt oppdrag er avsluttet, skriver Søyland i en epost til Idrettspolitikk.no

På spørsmål om det var The Supreme Committee of Delivery and Legacy som ikke ønsket å forfølge saken, om Simonsen Vogt Wiig ikke ville ta oppdrag for dem lenger eller om andre norske advokater er satt på oppdraget, skriver Søyland:

– Vi har ingen ytterligere kommentarer.

Idrettspolitkk.no erfarer at Josimar har tatt kontakt med advokatkontoret for å be om status i saken etter at de ikke etterkom kravet fra VM-komiteen om å fjerne deler av en artikkel som ble publisert på Josimars hjemmeside 25. oktober.

Redaksjonen i Josimar skal ha fått til svar at oppdraget var avsluttet og de måtte kontakte VM-komit

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: