IOC

Kuwait-konspirasjonen 2.0

Idrettspolitikk.no: – Du vil få kodesignalet The Ocean is Blue, sier en stemme til meg på en uklar satellittlinje fra en yacht på Middelhavet.

Beskjeden fikk jeg i fjor sommer av en av Midtøstens mektigste menn og han var på ferie med en tidligere mektig fotballeder for et av verdens beste klubblag. Jeg ble lovet informasjon om en av verdens mektigste idrettspolitikere og jeg skulle få flere detaljer av en mellommann. Det var viktig at mannen jeg pratet med ikke ble knyttet til informasjonen som jeg skulle få.

Telefonsamtalen som jeg fikk da jeg var hjemme hos mine foreldre på Langhus i fjor sommer er starten på foreløpig siste akt i Kuwait-konspirasjonen, som Jan Jensen i Ekstra Bladet og jeg rullet opp i 2016. Samtalen viser at denne saken er stadig aktuell.

Les også: Falske nyheter i fire år?

Idretten er i ferd med å bli ødelagt

Internasjonal idrett er i ferd med å bli fanget opp og ødelagt av politikere med uærlige hensikter. Jeg

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: